Securitas Direct

Securitas Direct är Europas ledande leverantör av larmtjänster och har över 280 000 kunder bara i Sverige. Securitas Directs framgång beror på att de säljer riktigt bra larmtjänster till ett rimligt pris, du får mycket för pengarna helt enkelt.

Securitas Direct har två olika larmtjänster för ditt hem: Larmpaket Basic och Hemlarm Standard med kamera och GSM.

Larmpaket Basic

När du köper Larmpaket Basic får du ett villalarm med larmsiren och rörelsedetektor samt en Ethernet Gateway, magnetkontakt och larmdekaler som skrämmer bort tjuven. Securitas Direct installerar även villalarmet åt dig. Du kan även köpa till Securitas Directs larmtjänst som gör att larmet går direkt till deras larmcentral så att de ögonblickligen kan skicka iväg väktare till ditt hem om du får inbrott.

Hemlarm standard med kamera och GSM

Securitas Direct Hemlarm standar med kamera och GSM (som även går under namnet Verisure Hemlarm) är en utökad säkerhetslösning för ditt hem. Larmpaketet liknar Larmpaket Basic men istället för rörelsedetektor får du en kameradetektor och en GSM Gateway istället för ethernet. Du kan precis som med Basic-paketet välja till en larmtjänst som i det här fallet består både av en GSM- och en bredbandsuppkoppling som informerar larmcentralen när ditt villalarm går.

Slutsats

Om du köper villalarm av Securitas Direct så blir ditt hem betydligt tryggare, men vi rekommenderar att du lägger till Securitas Direct utmärkta larmtjänst. Larmtjänsten är mycket effektiv och Securitas Direct är snabbt på plats om någon bryter sig in i ditt hus. Hemlarm Standard är Securitas Directs bästa lösning eftersom den även innehåller en kamera, men vad som är ännu bättre är att Hemlarm Standard ger dig en dubbel uppkoppling mot larmcentralen vilket minimerar risken för att larmet inte når larmcentralen.

Senaste kommentarer
    Arkiv
    Kategorier
    • Inga kategorier